Amsterdam | આમ્સટરડૅમ |
Athens | અથેન્સ |
Baghdad | બઘદાદ |
Bangkok | બેંગકૉક |
Beijing | બેઈજીંગ |
Berlin | બર્લિન |
Brussels | બ્રુસ્સેલ્સ |
Budapest | બૂડપેસ્ટ |
Buenos Aires | બુઍનોસઐરેસ |
Cairo | કાઇરો |
Cape Town | કેપટાઉન |
Chicago | શિકાગો |
Copenhagen | કોપેનહેગન |
Dublin | ડબ્લિન |
Frankfurt | ફ્રૅંકફર્ટ |
Geneva | જિનીવા |
The Hague | હેગ |
Helsinki | હેલસિંકી |
Istanbul | ઈસ્તાંબુલ |
Jerusalem | જેરૂસલેમ |
Johannesburg | જોહૅનેસ્બર્ગ |
Lisbon | લિસ્બોન |
London | લંડન |
Los Angeles | લોસઍજેલાસ |
Madrid | મૅડ્રિડ |
Mexico City | મેક્સિકો સિટી |
Moscow | મૉસ્કો |
Mumbai (formerly known asBombay) | મુંબઇ(બૉમબે) |
New York | ન્યૂયોર્ક |
Oslo | ઓસલો |
Ottawa | ઑટાવા |
Paris | પૅરિસ |
Prague | પારૂગવે |
Rio de Janeiro | રીઓ દે જનેઈરો |
Rome | રોમ |
Saint Petersburg | સેંટ પીટર્જ઼્બર્ગ |
San Francisco | સનફ્રાંસિસ્કો |
Seoul | સેઔલ |
Shanghai | શાંઘાઈ |
Stockholm | સ્ટૉકહોલ્મ |
Sydney | સિડ્ની |
Tehran | તેહરાન |
Tokyo | ટોક્યો |
Toronto | ટોરોઁટો |
Venice | વેનિસ |
Vienna | વિયેન્ના |
Warsaw | વૉર્સા |
Washington | વૉશિંગ્ટન |
No comments:
Post a Comment